fortrolighedserklæring

1. brug af webstedets indhold

chimikron

webstedet forbeholder sig retten til kun at fortolke indholdet af dette websted og indholdet af dette websted til din personlige brug. indholdet indeholdt i copyright og andre ejendomsretlige meddelelser, bør du respekteres, og en kopi skal bevares. hvis webstedets indhold uden den rigtige erklæring betyder det ikke, at webstedet ikke har rettigheder, og det betyder heller ikke, at webstedet ikke gør krav på rettigheder, og du bør respektere princippet om god tro og legitime interesser for indhold til lovlig brug. Du må ikke på nogen måde ændre, kopiere, offentligt vise, udgive eller distribuere sådanne materialer eller på anden måde bruge dem til offentlige eller kommercielle formål. forbyde ethvert af disse materialer til andre websteder eller andre trykte medier eller netværkscomputermiljøer. indhold på webstedet og redigere formen af juridisk beskyttelse i henhold til loven om ophavsret, kan enhver uautoriseret brug udgøre ophavsret, varemærke og andre juridiske rettigheder. Hvis du ikke accepterer eller bryder disse vilkår, vil din tilladelse til at bruge webstedet e afsluttes automatisk, og du skal straks destruere alt downloadet eller trykt materiale.

 

2.informationsformidlingswebsted

tilgængeligheden af ​​indhold på dette websted uden nogen form for garanti, garanterer ikke den absolutte nøjagtighed og fuldstændighed. webstedet i produkterne, teknologierne, programmerne, prisen og tildelingen kan ændres uden varsel. indholdet af webstedet kan være udløbet, chimicron har ingen forpligtelse til at opdatere dem. drevet udgivelse af information kan være i din lokale stadig ikke kan få produktet, processen eller tjenesten, kan du henvende dig til chimicrons forretningskontakter og distributør.

 

3.brugerindlæg

udover fortrolighedsbestemmelserne, bortset fra dem, sender eller poster du noget materiale til webstedet, eller kontaktoplysninger (i det følgende samlet benævnt information) vil blive betragtet som ikke-fortrolige og ikke-proprietære. din brug af dette websted må ikke krænke love, regler og offentlig moral, ikke til eller fra post eller sende noget ulovligt, truende, injurierende, ærekrænkende, obskønt, pornografisk eller andet ulovligt materiale. Hvis folk har informationsindhold og indflydelse, er der bevis for advarslen eller indsigelsen mod dette websted. velkommen til at slette beskeden eller ubegrænset suspendering af oplysningerne i webbrowseren, uden at skulle indhente forudgående samtykke, ingen forpligtelse til at sende meddelelsen, situationen er alvorlig, dette websted kan tages ud af brugeren.

 

4.brugere udveksler indhold

chimicron lever op til at overvåge eller anmelde brugere til at sende eller poste beskeder eller udelukkende kommunikere med hinanden information inden for ethvert ansvarsområde, herunder men ikke begrænset til chatrum, chimicron-fora eller andre brugerfora og enhver udveksling af indhold.chimicron ,for indholdet af en sådan udveksling, påtager sig intet ansvar, uanset om de giver anledning til ærekrænkelse, privatliv, uanstændighed eller andre problemer. Chimicron bevares, når den konstateres sletning, betragtes som krænkende, ærekrænkende, obskønt eller på anden måde stødende indholdsret. til information.

 

5.websted for at downloade software til brug

hvis du downloader software fra brugen af ​​software til at overholde softwarelicensaftalen for at bringe alle softwarelicensvilkårene.når du læser og accepterer softwarelicensaftalen, før bestemmelserne muligvis ikke downloader eller installerer softwaren.

 

6.links til tredjeparts websteder

webstedslinks til tredjepartswebsteder kun som en bekvemmelighed for dig. Hvis du bruger disse links, forlader du webstedet.chimicron har ikke gennemgået nogen tredjepartswebsteder, disse websteder og deres indhold kontrollerer ikke uden ansvar. for at få adgang til links til tredjepartswebsteder, deres mulige konsekvenser og risici bæres af dine egne.

 

7. ansvarsbegrænsning

chimicron og dets leverandører eller nævnte tredjepart er ikke ansvarlige for nogen skader (herunder men ikke begrænset til tabt fortjeneste, tabte data eller forretningsafbrydelser forårsaget af skade), uanset om en sådan skade er behørig brug eller ikke kan bruge hjemmesiden, og webstedslinks til ethvert websted eller enhver information indeholdt i sådanne websteder forårsaget, og uanset om de har denne kontrakt, erstatningsret eller ethvert andet retsgrundlag på forhånd, og dette har været sådan skade, kan opstå rådgivning.hvis du bruger dette websted som følge af oplysninger eller data, der er nødvendige for udstyrsvedligeholdelse, reparation eller korrektion, skal du være opmærksom på deres egne skal bære alle omkostninger, der opstår deraf.

chimicron, bærer i tilfælde af følgende situationer intet ansvar:

transmission af information fra netværkstjenesteudbyderen (chimicron og dennes autoriserede person) bortset fra den påbegyndte; informationstransmission, routing, tilslutning og lagring leveres af den nødvendige automatiske tekniske proces, valget af informationsnetværkstjenesteudbyder; krav om automatisk svar, vælger netværkstjenesteudbyderen ikke disse informationsudbydere og modtagere;netværkstjenesteudbydere system eller netværksformidler eller midlertidig opbevaring af information kopi af formularen, under normale omstændigheder, modtog ikke en anden person end den tilsigtede modtager den reserverede tid ikke længere end den påtænkte modtager til at give adgang til informationstransmission, routing eller ved at oprette forbindelse til en rimelig tid; gennem systemet eller netværket transmission af informationsindhold intakt.

 

8.generelle principper

chimicron kan til enhver tid ændre disse vilkår. du bør besøge denne side for at forstå de nuværende vilkår, fordi disse vilkår er tæt knyttet til dig. Visse bestemmelser i disse vilkår kan være på nogle sider af udtrykkeligt udpegede juridiske meddelelser eller vilkår erstattet.

Top